Komentáře

1 Chensie Ips Chensie Ips | E-mail | Web | 16. října 2016 v 21:04 | Reagovat

Ahoj. :o)
Vybrala jsem si tuto knihu jako recenzní výtisk, protože mě anotace hrozně moc naladila. Netušila jsem však, co vlastně čekat. Musím ale říct, že jsem byla také hodně spokojená a kniha se mi velmi líbila. Skvělá atmosféra, dynamičnost textu i kreativita s jakou autorka sepsala románek mezi Cody a Benem. Z těch stránek jsem poznala i její kamarádku a moc se mi líbilo, jak silné přátelství je k sobě vázalo a jak si s tím Cody poradila. Držela jsem jí pěsti! Pěkná recenze na krásné čtivo.

2 Eliz Eliz | Web | 16. října 2016 v 21:06 | Reagovat

Pěkná recenze :) Možná už jsi četla tu moji.. Cody jsem prostě nemohla přijít na jméno a to jsem rozhodně nebyla ovlivněná názory ostatních :D
A krásně jsi vystihla to, co i mě vadilo na vztahu Bena a Cody :)

3 Infinity Infinity | Web | 16. října 2016 v 21:10 | Reagovat

[1]: Moc děkuji za krásný komentář a jsem moc ráda, že se ti kniha také tak líbila! :-)

[2]: Děkuji! Ano, četla a moc se mi líbila tvá recenze. :)
Ale četla jsem jich i více a dočetla jsem se spoustu negativních názorů, jak čtenáři čekali víc, zatímco já dostala všechno, co jsem od knihy očekávala. :)
Tak to jsem ráda, prostě oni dva mi k sobě vůbec nepatřili. :D

4 Ev. Ev. | Web | 16. října 2016 v 23:27 | Reagovat

Tak tuhle knížku si chci rozhodně přečíst! Nevím proč, ale hrozně mě lákají knihy a filmy, co se týkají sebevraždy.
Opět děkuju za typ na knížku, nevím, co bych bez tebe dělala, protože já si ty knížky vůbec nedokážu sama najít :D a super recenze :)

5 Sandra Sandra | Web | 17. října 2016 v 8:51 | Reagovat

Mám na knihu spadeno. Přesně tento styl mám ráda, i když knížka není moc chválená. Tato recenze je supoer, objektivní, takže půjdu do toho.

6 Nikola Nikola | 19. října 2016 v 16:55 | Reagovat

Na tuto knihu, jsem četla a slyšela různé ohlasy - někteří zklamaní, jiní spokojení... Já osobně si ji chci taky přečíst - tvá recenze mě nalákala ještě víc. Takže až to půjde, ráda se zase začtu do nějaké knihy - třeba to bude zrovna tahle. :-) Mám dlouhý seznam knih, které bych si ráda koupila, jsou mezi nimi i knihy autorky - zatím jsem bohužel žádnou nečetla.

Moc se omlouvám za svou neaktivitu v komentování - tvůj blog sleduji, ale měla jsem, mám náročné období.

7 Nasťa Nasťa | Web | 23. října 2016 v 12:03 | Reagovat

Od autorky jsem četla všechny knihy kromě Byla jsem tu a Kam jsi odešla. Nicméně i k těm bych se hrozně ráda dostala! :-)

http://boook-planet.webnode.cz/

8 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 23. října 2016 v 12:42 | Reagovat

Nečetla, ale ráda si ji pořídím, připadá mi, že to bude skvělá jednohubka :-)=

9 Allex Allex | E-mail | Web | 23. října 2016 v 21:32 | Reagovat

Tak tu si přidám na seznam knih, co si chci přečíst :))

10 Denia Denia | Web | 23. října 2016 v 21:43 | Reagovat

Tvá recenze mě hodně zaujala a nepochybuju, že to je super knížka. Já si ale knížky moc nekupuju, tak doufám, že se mi zrovna tahle někdy dostane do ruky :-) díky za tip!

11 Van Vendy Van Vendy | Web | 24. října 2016 v 16:39 | Reagovat

Skvostná recenze! Moc se mi líbí tvůj osobitý přístup, u tebe nikdy nenajdu pouhou anotaci, ale osobní názor na knihu, ať je jakákoliv.
A kniha, i když je určena mladší generaci, mě i zaujala natolik, že bych ji chtěla zkusit přečíst. Snad se mi i podaří.

12 fakynn fakynn | E-mail | Web | 27. října 2016 v 15:02 | Reagovat

Četla jsem "zůstaň se mnou" a "kam si odešla" a byly skvělé, mám tuhle spisovatelku moc ráda, plánuju další její knížky, bohužel jsem teď ale zahlcená a nestíhám číst to, co bych měla. :D

13 Alex Alex | Web | 28. října 2016 v 20:19 | Reagovat

Překvapuje mě, že se ti ta kniha tolik líbila - ale prostě člověk to vkus, to je pravda :) Já z knihy naopak byla hodně zklamaná :( Vadila mi ta klišé, vadila mi hlavní postava...

14 Baryn Baryn | Web | 1. listopadu 2016 v 15:17 | Reagovat

Knihu neznám, ale zní to zatraceně dobře. Vždycky, když je v tom vyšetřování, zkoumání nějaké příčiny, a do toho psychické nemoci, má knížka našlápnuto na to být vážně zajímavá a čtivá. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.