Hodnocení blogu Chloë Noir

8. prosince 2012 v 18:49 | Infinity |  Hodnotím blogy
Už delší dobu jsem nehodnotila blogy, tak se do toho pustím. :-) Dnes budu hodnotit skvělý blog, který patří Chloë Noir.
Autorka říká o svém blogu: Blog je o všetkom možnom - moje fotky, názory, outfity a samozrejme goth subkultúra.


První dojem: Moc se mi líbí design, je originální a je od autorky blogu pěkné, že do designu dala svou fotku. :-) Díky tomu víme, kdo píše tak zajímavé články. :) 5/5

Design: Jak už jsem psala, mně se moc líbí. Je originální a já osobně mám ráda kombinaci černé a červené barvy. :-) 5/5

Články: Články jsou úžasné a čtou se úplně samy. Líbí se mi styl, jakým Chloë Noir píše. Zvřejňuje své outfity a hodně také píše o goth subkultuře. 5/5

Získáváš ode mě 15 bodů z 15, protože si to zasloužíš. Máš skvělý blog, na který se ráda vracím. Určitě by sis zasloužila být členem AK. :)

Chcete taky ohodnotit blog? Pište SEM.
Infinity
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Em Age Em Age | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 15:32 | Reagovat

Tento blog mám ráda. :-) A tys ho ohodnotila perfektně.

2 Malá holka Malá holka | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 15:40 | Reagovat

Také mám Chloë Noir moc ráda! Je to blogerka, která na lidi nekašle a opravdu má talent na blogování! :)

3 'dee 'dee | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 15:44 | Reagovat

Určitě na její blog musím mrknout :)
A určitě si od Tebe musím taky nechat ohodnotit blog :)))

4 Ježurka Ježurka | Web | 8. prosince 2012 v 16:41 | Reagovat

Víš, že by mne docela zajímalo, dle čeho vy mladí ty blogy hodnotíte? To nemyslím ve zlém, fakt, jen jsem zvědavá. :-)

5 Infinity Infinity | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 16:47 | Reagovat

[4]: Jen podle prvního dojmu a podle toho, jak na nás působí. Nic víc v tom není. :-)

6 Manon♥ Manon♥ | Web | 8. prosince 2012 v 17:25 | Reagovat

Hm.Na první dojem působí hodně zajímavě. :) Ale nikdy jsme o tomto blogu neslyšela,hned se tam půjdu podívat. :)

7 ooonikiooo ooonikiooo | Web | 8. prosince 2012 v 17:28 | Reagovat

Ahoj:) Máš moc pěkný blog!:33 A jinak mohl/a by jsi mi prosím pomoct?:) děkuju:3
http://ooonikiooo.blog.cz/1212/potrebuju-pomoc
-Nik.

8 Sabí Sabí | Web | 8. prosince 2012 v 17:33 | Reagovat

mrknu se na její blog, musí být úžasný, když si ho tak krásně ,a kladně zhodnotila (y).

9 Bo Boo Bo Boo | Web | 8. prosince 2012 v 18:01 | Reagovat

Páni skvělé hodnocení :))

10 Kelíns Kelíns | Web | 8. prosince 2012 v 18:28 | Reagovat

Její blog neznám, ale vypadá hezky :-) Já bych hodnotit nedokázala. Nejspíš bych všem dávala plné počty bodů :D

11 Vendy Vendy | Web | 8. prosince 2012 v 19:11 | Reagovat

Docela na ní obdivuji, že chodí i takto stylově oblečena. Navíc má vizáž, která se k tomu stylu hodí... Rozhodně jí nechybí originalita a chuť jít si za svým.
Vzhled blogu je pěkný, i když černá pozadí mi poslední dobou už lezou na nervy. Ale zase uznávám, že k tomuto stylu se černá prostě hodí... ;-)  :-)

12 Casion Casion | Web | 8. prosince 2012 v 20:00 | Reagovat

Je to pekné hodnotenie, gratulujem aturoke blogu :-)

13 Amélia van Raarová Amélia van Raarová | Web | 8. prosince 2012 v 21:05 | Reagovat

Neznám, ale na první pohled je ten blo něčím výjimečný... ;)

14 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 21:19 | Reagovat

K Chloë zajdu moc ráda :-)

15 Chloë Noir Chloë Noir | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 21:36 | Reagovat

´Dakujem za krásne hodnotenie a tiež vám všetkým za potešujúce komentáre. Normálne sa až červenám :-D

A k tomu AK. Bola som tam, vyhodili ma, prihlásila som sa znovu ale alebo som ešte nedošla na rad, alebo som bola na rade akurát počas tých dlhých mesiacov neaktivity, ktovie, ale popravde, veľmi mi to ani nechýba, aj keď Krutovi asi budem navždy vďačná, pretože jeho rozhodnutie prijať ma vtedy do AK ma nakoplo aby som začala viesť blog lepšie :-D  :-D

16 Pajčas Pajčas | Web | 21. července 2013 v 23:26 | Reagovat

Jak to tak vypadá, asi si s hodnocením blogů sekla. Kupodivu jsem tomu ráda. Nechci být kritická pouze od pasu a zbytečně zlá. Projela jsem všechny články v této tvé rubrice. (mimochodem u jednoho ti chybí náhled) Kladně vidím, jednoduché hodnocení a krátkost těch článků, to mě upoutalo. Po přečtení to je ovšem horší.
Často se opakuješ, mám pocit, že si spíše hledáš přátele než, že se pokoušíš o objektivní kritiku. Nemůžu přijmout vlichotivost tvého projevu. Ten kdo si nechává zhodnotit blog čeká radu, upozornění na nedostatky a opravdu i toto lze formulovat v přijatelném psaném projevu. Tady to vypadá, že rozdáváš 5 z 5 zadarmo. Opravdu jediným štěstím je, že se ti neprihlásil nikdo s opravdovými problémy ve vkusu.
Nechtěla jsem být nijak hnusná, jenom upřímná, protože na svém blogu si necháváš záležet.
Je třeba vzít vpotaz různá zobrazení layoutu v různých prohlížečích, a tak dále. Opravdu tím nemyslím, že namakaný, vyumělkovný a složitý design přervaný obrázky je automaticky na vrchní příčce. Tak tomu rozhodně není.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama