Hodnocení blogu Zů

7. listopadu 2012 v 19:59 | Infinity |  Hodnotím blogy
Dnes budu hodnotit blog .
Na jejím blogu najdeme Fotky, grafiku atd..


První dojem: Určitě kladný, protože design je nádherný a moc se mi líbí, že v záhlaví má své vlastní fotky, z toho je poznat, že blog je autorský. :-) 5/5

Design: Design je nádherný. Tvé fotky v záhlaví jsou jako od profesionální fotografky a ta zelená na okrajích krásně ladí se zápatím. :-) 5/5

Články: Do svých článků Zů přidává fotky, které jsou moc krásné a líbí se mi její deníčkovské zápisky. Máme na různé věci podobné názory a nestydí se ve svých článcích vyjádřit svůj názor a to se mi líbí. :-) 5/5

Získáváš ode mě plný počet bodů, protože máš krásný blog a ráda se k tobě vracím a jsem také ráda, že můžu být ve tvých oblíbených odkazech. :))

Chcete také ohodnotit blog? Pište SEM.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Dee Dee | Web | 7. listopadu 2012 v 19:05 | Reagovat

Hezký nový dess

2 Zů | Web | 7. listopadu 2012 v 19:13 | Reagovat

Plny počet bodu? Pani to jsem fakt nečekala! Děkuju moc! :)

3 Amélia van Raarová Amélia van Raarová | Web | 7. listopadu 2012 v 19:21 | Reagovat

Páni.. Moc sympatická ;) Jak autorka, tak i vzhled... WOW :))

4 Baush Baush | Web | 7. listopadu 2012 v 19:21 | Reagovat

Hehe a od koho jí znáš hm? :DD
Jo blog Zů mám ráda. A i ona je moc fajn :)

5 Beatricia Beatricia | Web | 7. listopadu 2012 v 19:23 | Reagovat

Líbí se mi tvá blogová aktivita a tvé projekty. Jsi výkonná blogerka. Já jsem ti zapomněla sdělit, že tě také mám v oblíbených, a sice pod animovanou klikací ikonkou - jezdící kytičky v rámečcích. Je v levém menu pod popiskem Oblíbené. Kdyby se ti ikonka líbila, budu potěšena, když si ji vezmeš. :-)

6 Em Age Em Age | E-mail | Web | 7. listopadu 2012 v 19:49 | Reagovat

Na její blog jsem se šla podívat a souhlasím s hodnocením, má krásnej blog. :-)

7 ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ | Web | 7. listopadu 2012 v 19:52 | Reagovat

Hm ? :D Ako nechápem tomuto komentáru :D

8 ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ | Web | 7. listopadu 2012 v 20:03 | Reagovat

[7]: Ako všetky,hej,mi chceš povedať xD Hm,no zaujímavé vyjadrenie :D

9 Abeille Abeille | E-mail | Web | 7. listopadu 2012 v 20:03 | Reagovat

krásny layout :)

10 ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ | Web | 7. listopadu 2012 v 20:07 | Reagovat

[8]: Ja nehovorím,že sa mi to nepáči,ja hovorím,že sa to nehodí k článku Alebo si to mala aspoň upresniť :D :)

11 Denisa Denisa | Web | 7. listopadu 2012 v 20:11 | Reagovat

Moc pěkné hodnocení:)
konečně i slovní vyjádření a ne jen číselné..jak to někteří dělají:D

12 Beatricia Beatricia | Web | 7. listopadu 2012 v 20:15 | Reagovat

Jsem moc ráda, že je ikonka v těch nejlepších rukou a že se ti líbí. Ať tě dlouho provází úspěšným blogem. :-)

13 Rikkina* Rikkina* | Web | 7. listopadu 2012 v 22:05 | Reagovat

To jsem ráda. :) já měla strach, když jsem to posílala, že se nebude líbit. :)

Jinak pěkné hodnocení. :) Gratuluju k němu. :)

14 Ywulíí:) Ywulíí:) | Web | 7. listopadu 2012 v 22:40 | Reagovat

Má moc hezký blog)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama