Hodnocení blogu Ludmility

5. listopadu 2012 v 20:09 | Infinity |  Hodnotím blogy
Už dlouho jsem neohodnotila žádný blog, tak jdu na to. :-) Dnes budu hodnotit blog Ludmility.
Její blog je fotoblog, kde autorka sdílí své fotografie.


První dojem: Já vlastně nevím, moc mě blog nezaujal hned na první pohled. Nelíbí se mi design. 2/5

Design: Jak už jsem psala, design se mi nelíbí, vůbec mě nezaujal. Z toho obrázku na okrajích stránky jde strach. 1/5

Články: Články na tomto blogu jsou moc kvalitní a líbí se mi jak Ludmilita fotí. Určitě se na tento blog ráda vracím, protože je svým způsobem výjimečný. 5/5

Získáváš ode mě 8 bodů z 15, protože bych kompletně změnila tvůj design. Jinak k tvému blogu nemám žádné výhrady. Podle mě by ses určitě hodila mezi členy AK. :-)

Chcete taky ohodnotit blog? Pište SEM.

Infinity
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Em Age Em Age | E-mail | Web | 5. listopadu 2012 v 13:49 | Reagovat

Ten design je vážně trošku kontroverzní. :-D Asi bych taky hlasovala pro jeho změnu.

2 Ludmilita Ludmilita | Web | 5. listopadu 2012 v 13:55 | Reagovat

Jeej, ďakujem :) musím uznať že mám naozaj trochu kontroverzný design :D
Do AK som vždy chcela patriť, ale berú tam len vyvolených :D porozmýšľam nad prihláškou, bola by to pocta.

3 Em Age Em Age | E-mail | Web | 5. listopadu 2012 v 14:08 | Reagovat

[2]: Věř mi, patřit do AK není žádná pocta. :D Některý blogy tam vážně stojí za starou bačkoru. :D

4 Amélia van Raarová Amélia van Raarová | Web | 5. listopadu 2012 v 14:12 | Reagovat

Ano, design je opravdu... Mně se taky vůbec nelíbí...
Ale jinak na mne dělá autorka pozitivní dojem ;)

5 Ann xP Ann xP | Web | 5. listopadu 2012 v 15:42 | Reagovat

Ten desing je vážně příšernej (ne, že já bych měla o něco lepší), ale nelíbí se mi. Ty ústa tak řežou do očí.
Ale celkově má blog pěkný ;)

6 Elíšek Elíšek | Web | 5. listopadu 2012 v 15:48 | Reagovat

Tak to bylo upřímné jak cyp, ale na druhou stranu nemám ráda blogy, kde furt dávájí plný počet hlasů :D

7 Coco-ch Coco-ch | Web | 5. listopadu 2012 v 16:41 | Reagovat

Páni, prvýkrát kritika :O :) hopa

8 Denileat Denileat | Web | 5. listopadu 2012 v 17:15 | Reagovat

Pěkné hodnocení. je fajn, že dokážeš kritizovat. To moc lidí neumí ;)

9 blogaboutfashionandmore blogaboutfashionandmore | 5. listopadu 2012 v 18:26 | Reagovat

http://blogaboutfashionandmore.blog.cz/1211/mix-veci-co-prodavam
Prodávám tu věci..Podívejte se prosím. Ještě prodávám knihty→http://blogaboutfashionandmore.blog.cz/1211/knihy-co-prodavam-0-1

Omlouvám se za reklamu:).
Krásnej layout. :)..

10 Marsianna Marsianna | Web | 5. listopadu 2012 v 18:51 | Reagovat

No, to pozadí je fakt trochu moc.. Vostrý.. Ale jinak se mi její blog líbí. :-) Ta animace je nej! :-D

11 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 5. listopadu 2012 v 19:10 | Reagovat

Já mám z těch okrajů permanentní pocit, že mě sledujou :D

12 Mary Mary | Web | 5. listopadu 2012 v 20:20 | Reagovat

Náhodou, mňa to pozadie zaujalo :D :D

13 Fourette Fourette | Web | 5. listopadu 2012 v 21:12 | Reagovat

Páni, ty oči. Běhá z toho mráz po zádech :D

14 Bety Bety | Web | 5. listopadu 2012 v 22:39 | Reagovat

Jeji blog mám moc ráda. Mně design tolik nevadí, je to zajímavé.. :-)

15 Dullsinea Dullsinea | Web | 6. listopadu 2012 v 9:41 | Reagovat

Jsem zvědavá, jestli budeš hodnotit můj blog a co na něj povíš. A na tenhle blog se určitě kouknu ;-)

16 pavel pavel | Web | 6. listopadu 2012 v 10:38 | Reagovat

Být ohodnocený nechci, ale jak se dostanu na její blog? Nevidím tam odkaz. :-)

17 Infinity Infinity | Web | 6. listopadu 2012 v 10:41 | Reagovat

[16]: Máš tam nahoře odkaz.. ludmilita.blog.cz

18 Houp Houp | Web | 6. listopadu 2012 v 14:23 | Reagovat

Design dost kontroverzní a netypický, ale možná tím je to zvláštní :) rozhodně není typický a tuctový a to je dobře :) a teď si jdu ještě něco přečíst :)

19 Ywulíí:) Ywulíí:) | Web | 7. listopadu 2012 v 18:40 | Reagovat

Je dobrý akorát ten vzhled no:D:/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama