Úvod k hodnocení vašich blogů

9. září 2012 v 21:10 | Infinity |  Hodnotím blogy
Také jsem se rozhodla, že budu hodnotit vaše blogy. Takže jestli máte zájem, abych vám ohodnotila blog, stačí napsat :
1) Přezdívku, 2) Web, 3) O čem je váš blog; pod tento článek.

Mám ráda pocit, když ostatním záleží na mém názoru, takže vám ráda sdělím můj názor na váš blog. Budu hodnotit kvalitu článků, design vašeho blogu a první dojem, který na mě váš blog udělal. Nejvyšší bodování je 5 bodů z 5 a nejnižší logicky 1 bod. Doufám, že nebudu muset nikomu udělit 1 a budu rozdávat jen 5 bodů. :-)

Bude to pro mě zase něco nového a jsem zvědavá, jestli bude zájem o mé hodnocení.


Infinity
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 M. M. | Web | 9. září 2012 v 21:13 | Reagovat

Tys tedy rojela blog ve velkém stylu! FÍHA! Je to parádní, asi jsi mě přesvědčila k tomu né jen že chci ohodnotit blog, ale také že tě budu navštěvovat každý den a číst si to jsi nového zase přidala! :)

2 Gauri Gauri | Web | 9. září 2012 v 21:29 | Reagovat

Jéé! Strašně ráda si nechávám hodnit blog. :) Zajímají mě názory ostatních, takže se stavím do fronty za M. :)

Pžezdívku i web máš nahoře a můj blog je... v podstatě o mém životě, o mém pohledu na svět, o mých názorech, kamarádech a zapisuji tam i své vzácné vzpomínky... :)

3 Dáda Dáda | Web | 9. září 2012 v 22:25 | Reagovat

Ráda tohle zkusím =), vlastně přezdívku znáš, blog taky =), budu se moc těšit, tvůj názor mě moc zajímá =)

4 Bareta Bareta | Web | 9. září 2012 v 22:48 | Reagovat

Na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno a docela mě zaujal, dala jsem si jej do RSS čtečky a uvidím, jak se to tady bude vyvíjet :)

Můj blog je o mém životě, takový deníček. Přezdívka a odkaz jsou nahoře.

5 Say Say | Web | 10. září 2012 v 6:49 | Reagovat

Ó tak to zkusím..proč né :-D Ale až později..zatím na blogu nemám moc článků ;-)

6 Rozka Rozka | Web | 10. září 2012 v 15:10 | Reagovat

Tak já to tedy taky zkusím :)
Zajímá mě názor druhých a odezvu někdy potřebuješ :)
Pžezdívka/ Rozka
rozas-world.blog.cz
O čem můj blog je? Tak bych řekla, že o všem možném, ale to by nebyla pravda. Je prostě o mně. A to doslova. .)

7 Rikkina* Rikkina* | Web | 10. září 2012 v 17:14 | Reagovat

1) Rikkina
2) www.im-me.blog.cz
3) Blog je dalo by se říct všehochuť... spíš dívčí. :) Najde se na něm kosmetika, oblečení, recepty, deníčkovské články, fotky, moje kresby.. od všeho trochu. :)

8 Bonitka ◡‿◡✿ Bonitka ◡‿◡✿ | E-mail | Web | 10. září 2012 v 18:04 | Reagovat

Bonitka ~
honey-clover-world.blog.cz
grafika,o mne,fitness,tipy,DIY a iné ...

9 Luzz Luzz | E-mail | Web | 10. září 2012 v 18:20 | Reagovat

Luzz
i-heart-miley-ray.blog.cz
Môj blog je vlastne fansite o Miley Cyrus, ktoré do môjho života doniesla veľa!

---

Práve som narazila na tvoj blog a určite tu niesom posledný raz! Nepíšem to kvôli komentáru naspäť! Naozaj to tak cítim

10 Em Age Em Age | Web | 10. září 2012 v 20:57 | Reagovat

Em Age
www.empty--island.blog.cz
Blog je moje druhá realita. :)

11 Šeříková N. Šeříková N. | Web | 13. září 2012 v 7:35 | Reagovat

Zkusíme :-)
1) Šeříková
2) serikova-vila.blog.cz
3) Moje srdce ze slov..

12 Dragell Dragell | Web | 13. září 2012 v 15:49 | Reagovat

Dragell
in-my-own.blog.cz
naprosto o všem z mého života :)

13 Lea Lea | Web | 13. září 2012 v 16:06 | Reagovat

1. Lea
2. l-e-a.blog.cz
3. takový dívčí blog :)
Pak prosím napiš :)

14 Domčika Domčika | E-mail | Web | 13. září 2012 v 17:09 | Reagovat

Domčika
www.crazy-house.blog.cz
pridávam módu, grafiku a rôzne iné veci ako muziku, citáty, obrázky a pod.

potom sa prosím ozvi :)

15 Elíšek Elíšek | Web | 13. září 2012 v 18:54 | Reagovat

Elíšek
eleniska.blog.cz
o mě názory prostě autořina ;)

16 Peter Fireworks Peter Fireworks | Web | 13. září 2012 v 22:12 | Reagovat

# Peter Fireworks
# paranormal-bitch.blog.cz
# Moje názory, příběhy.. Snažím se psát autorsky.

17 Em Age Em Age | Web | 14. září 2012 v 15:06 | Reagovat

Mám pocit, že jsi mě přeskočila! ???

18 leilafrank leilafrank | Web | 14. září 2012 v 15:31 | Reagovat

1) Leila
2) leilafrank.blog.cz
3) fotoblog

19 Yawn Yawn | Web | 14. září 2012 v 17:30 | Reagovat

Yawn
yawn.blog.cz
názory, úvahy, deníček, fotky

(až dojdu na řadu, ozvi se prosím:))

20 Jerry Jerry | Web | 15. září 2012 v 17:55 | Reagovat

Jerry
wild-ones.blog.cz
deníček, fotky, filmy co skouknu a stálé lichocení o tom, jak je Aaron dokonalej :D

21 Miška Miška | Web | 15. září 2012 v 19:44 | Reagovat

Miška
Fashion, Beauty, deníček

Pak napiš :)

22 Miška Miška | Web | 15. září 2012 v 19:45 | Reagovat

[21]: blog jsem zapomnela

style-and-smile.blog.cz

23 Say Say | Web | 16. září 2012 v 12:25 | Reagovat

Say
what-i-see.blog.cz
O mě,o věcech co bych doporučila,kosmetika,témata :-)

24 Daniel Hloušek Daniel Hloušek | E-mail | Web | 16. září 2012 v 18:59 | Reagovat

1. Daniel.
2. itthmi.blog.cz
3. Psychologie a úvahy.

25 Kimberrly* Kimberrly* | Web | 17. září 2012 v 11:30 | Reagovat

Kimberrly*
kimberrly.blog.cz
o mě:) návody a tak

26 Black Blako Black Blako | E-mail | Web | 19. září 2012 v 17:50 | Reagovat

Ahoj rád by som si nechal ohodnotiť blog...
Black Blako
blackblako.blog.cz
blackblako@azet.sk
Blog je o grafike, fotografiach a mojich veciach..
ozvi sa potom an blog

27 Tia Tia | E-mail | Web | 19. září 2012 v 23:45 | Reagovat

1.Tia a Bumbík
2. anime-madhouse.blog.cz
3. O grafike,hudbe,anime,kresbách,poviedkách<-toto je asi to najhlavnejšie :-D

28 Jane Rose Jane Rose | Web | 21. září 2012 v 11:09 | Reagovat

1) Jane Rose
2) www.my-club.blog.cz
3) O všem co mám ráda a co se mi líbí ale taky o skupině Backstreet Boys a EX-členovi *N Sync J.C. Chasezovi

29 Otome Otome | E-mail | Web | 23. září 2012 v 18:42 | Reagovat

1) Otome a Hizaki
2) otome.blog.cz
3) Jako první byl zaměřen na koně,poté už jen na anime a naše zájmy.Recenze,My Diary,Music,.. :D

30 miss-mag miss-mag | E-mail | Web | 26. září 2012 v 11:34 | Reagovat

1) Mag*
2) http://miss-mag.blog.cz
3) Deník...:) Děkuju

31 Sinai Sinai | Web | 2. října 2012 v 21:27 | Reagovat

1) Sinai
2) sinart.blog.cz
3) Fotografie a grafika

Celkom by ma zaujímalo, ako vnímaš môj blog...vlastne som ešte ani poriadne kritické hodnotenie nedostala, maximálne mi raz jedna pubertiačka opindala návštevnosť :D

32 fashiontop fashiontop | Web | 4. října 2012 v 21:05 | Reagovat

Leah
fashiontop.blog.cz
Moda a tak :-)
potom sa ozvy :-)

33 Nia Nia | Web | 6. října 2012 v 16:30 | Reagovat

1) Nia
2) untidiness.blog.cz
3) Hlavně moje názory, úvahy, básničky, oblíbené kapely, prostě můj svět.

Jsem zvědavá na tvůj názor, pak prosím napiš na blog, díky moc.

34 Marsianna Marsianna | Web | 8. října 2012 v 18:16 | Reagovat

1) Marsianna
2) marsianna.blog.cz
3) Můj blog je hlavně o mě: co mě baví, co poslouchám, co si myslím, co si nemyslím... :-D Snažím se, aby v něm byl kus ze mě :-)

35 Any Any | E-mail | Web | 12. října 2012 v 11:19 | Reagovat

Tak to si nenechám ujsť :P

1) Any
2) http://elusion.blog.cz
3) Na blog zverejňujem hlavne svoju tvorbu :)

36 Ludmilita Ludmilita | Web | 13. října 2012 v 13:37 | Reagovat

1) Ludmilita
2) Ludmilita.blog.cz
3) fotoblog:)

37 Marti Marti | Web | 15. října 2012 v 6:38 | Reagovat

- Marti
- martula44.blog.cz
- autorský blog x) prostě vše co mě baví, nebaví, co se mi stalo atd.

Prosím pak napiš jak hodnocení budeš mít hotové předem děkuji x)

38 Dullsinea Dullsinea | Web | 5. listopadu 2012 v 12:39 | Reagovat

Dullsinea
www.dullsinea.blogspot.com
Nejde říct jednoznačně o čem můj blog je. Je tam to, co mě zajímá a baví. Moje básně, knihy, recepty, něco o mě..atd.

39 Puff Puff | Web | 5. listopadu 2012 v 16:27 | Reagovat

1) Pufflie
2) Pufflie.blog.cz
3) Moje zápisky, něco o divadle, pár fotek a výtvorů, ... :)

40 Ell Ell | Web | 5. listopadu 2012 v 17:35 | Reagovat

1) Přezdívku, - Elvíra
2) Web, - byelle.blog.cz
3) O čem je váš blog- o mě

Pak napiš :)

41 Smile Smile | Web | 5. listopadu 2012 v 18:48 | Reagovat

Smile
bud-original.blog.cz
Na svém blogu mám převážně své povídky a příběhy. Často přidávám i křížovky na téma týdne a sem tam i kvíz.

42 Dee Dee | Web | 5. listopadu 2012 v 19:57 | Reagovat

1)Dee
2)life-in-the-pit.blog.cz
3)Móda, kosmetika

43 Zů | Web | 5. listopadu 2012 v 21:54 | Reagovat

1 Zů
2 zu-ringo.blog.cz
3 převážně foto blog ale i grafika atd.

44 Bety Bety | Web | 5. listopadu 2012 v 22:45 | Reagovat

1) Přezdívku - Bety
2) Web - foto-bety.blog.cz
3) O čem je blog - o mně, psích holčinách a hlavně o fotkách.
Moc ráda bych slyšela tvůj názor. :-)

45 Annette Annette | 6. listopadu 2012 v 19:45 | Reagovat

1) Annette
2) dreams-are-best.blog.cz
3) Přidávám Photo of the day, outfity, zrovna mám rozepsaný druhý příběh- fan fiction a přidávám i deníček :) Prostě takový můj svět, dá se to tak říct :)
Budu tvůj blog navštěvovat, ale byla bych ráda kdyby jsi se ozvala, pokud budeš hodnotit můj blog :) Děkuju

46 A. A. | Web | 7. listopadu 2012 v 2:06 | Reagovat

1) A.
2) www.annexo.blog.cz
3) PRETTY LITTLE LIARS (přidávám i kristen stewart, glee..)

doufám že mi blog ohodnotíš chtěla bych totiž znát něčí názor..

47 teresa.† teresa.† | Web | 7. listopadu 2012 v 18:14 | Reagovat

1)teresa.†
2) grizzly-smile.blog.cz
3) deník ;)

48 Baush Baush | Web | 7. listopadu 2012 v 19:21 | Reagovat

Baush
www.navzdyhappy.blog.cz
Autorská tvorba ;D

49 scarfinka scarfinka | Web | 7. listopadu 2012 v 20:05 | Reagovat

Scarfinka

www.scarfinka.blog.cz

O grafice (které jsem zatím moc nepřidala :D) přes moji tvorbu (kreslení) až po moje "deníčky" a postřehy z života :D

Až bude hodnocení hotové, tak mi písni na blog :)

50 Chloë Noir Chloë Noir | E-mail | Web | 7. listopadu 2012 v 20:09 | Reagovat

Chloë Noir
sinister-death.blog.cz
o všetkom možnom - moje fotky, názory, outfity a samozrejme goth subkultúra :D

51 Denileat Denileat | Web | 7. listopadu 2012 v 22:32 | Reagovat

Denileat
awesom-e-vil.blog.cz
O mé grafice, mě a mojí kámošce a fotkách ;)

52 Kath Kath | Web | 9. listopadu 2012 v 13:27 | Reagovat

Koukám, že tu máš spoustu blogů k ohodnocení, no třeba se k mému jednou taky dostaneš :)
Kath
pocket-art.blog.cz
Fotografie, Grafika

53 lenuš lenuš | Web | 9. listopadu 2012 v 20:44 | Reagovat

lenuš
life-quotes.blog.cz
prevažne o mode a denniku :)
potom sa proim ozvi..vopred dakujem :)

54 ichbincarlo ichbincarlo | Web | 10. listopadu 2012 v 11:18 | Reagovat

1) ichbincarlo
2) swag-of-lensky.blog.cz
3) Sama ani nevím. Dlouho jsem na něm nebyla, ale měla jsem představu, že bude o takových věcech co zajímají mě. Např. kosmetika, móda. atd.. :-)

55 Denny Denny | Web | 10. listopadu 2012 v 19:40 | Reagovat

Denny
http://pejskarka-denny.blog.cz/
O psech
Jen by jsem chtěla dodat, že můj blog fungoval asi dva roky, jenže byl kvůli mé blbosti smazán a před měsícem aktivován, tudíž tam najde tři články, doufám ale že to nijak vadit nebude. :D

56 Lauralex Lauralex | Web | 15. listopadu 2012 v 15:53 | Reagovat

Lauralex
brcqo.blog.cz
O mym životě.

57 Ornell* Ornell* | Web | 19. listopadu 2012 v 15:35 | Reagovat

Ornell*
ornell.blog.cz
O literatuře, fantazii a celkovém životě :)

58 Eve Eve | E-mail | Web | 23. listopadu 2012 v 17:19 | Reagovat
59 Peťula** Peťula** | Web | 3. prosince 2012 v 17:18 | Reagovat

1) Peťula**
2) petulapetula.blog.cz
3) moda, rady, celebrity...

60 Peťula** Peťula** | Web | 3. prosince 2012 v 17:18 | Reagovat

Pokud chceš taky hodnotím blogy :) ;)

61 A- A- | Web | 3. prosince 2012 v 19:14 | Reagovat

A-,http://e-j.blog.cz/ , 3)moje příběhy, kecy sem tam :PP

62 Puff Puff | Web | 7. prosince 2012 v 18:54 | Reagovat

Pufflie, Pufflie.blog.cz, Takový deníček s názory, fotkami, různými projekty a tak :)

63 Malá holka Malá holka | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 14:40 | Reagovat

1) Malá holka
2) mala-holka.blog.cz
3) Fotoblog s tunami psaných článků o mě a mé filozofii! :)

64 Domi. Domi. | Web | 8. prosince 2012 v 15:32 | Reagovat

1. Domi.
2. http://suicide-room.blog.cz/
3. deník, je názory a mé příběhy-povídky

65 'dee 'dee | E-mail | Web | 8. prosince 2012 v 15:46 | Reagovat

• Dee'Dee
trouble.blog.cz
• Blog je převážně autorský. O mě, mém životě, a věcech které mám ráda. Kreslím, píšu deník, dělám grafiku a různé porjekty :)

66 Manon♥ Manon♥ | Web | 8. prosince 2012 v 17:29 | Reagovat

1) Manon
2)http://milujijentebe.blog.cz  
3)Můj blog je převážně o fotografiích a povídkách.Taky si tam píši svůj deníček.Takže je to vlastně blog o mém životě a o tom co můj život naplňuje a dělá šťastnějším. :-)

67 Bo Boo Bo Boo | Web | 8. prosince 2012 v 18:00 | Reagovat

Bo Boo
smilerska.blog.cz
O mě :))

68 terezka66 terezka66 | Web | 8. prosince 2012 v 19:17 | Reagovat

Death_angel
http://terezka66.blog.cz
Blog je o: všem co mě zajímá (móda, outfity, líčení, účesy), vaření, různé zajímavosti, nově také grafika (zatím začátečnická) a focení (samozřejmě začátečnické, mé úvahy a další věci, o které se zajímám :-)

69 Casion Casion | Web | 8. prosince 2012 v 20:02 | Reagovat

Casion
my-fantasydream.blog.cz
Môj blog je zameraný na fantasy filmy, knihy, spisovateľov, ale aj moju vlastnú tvorbu.

70 Haaanííík-Batty Lady Haaanííík-Batty Lady | Web | 8. prosince 2012 v 21:18 | Reagovat

Haaanííík-Batty Lady
http://batty-ladys.blog.cz/
Tak nějak je muj blog o všem možném. Rady a tipy co se rýče vlasů, pleti a jiných věcí, tůzné recenze, diskuze na konkrétní téma ale i zápisky z mého života a mnoho dalšího.

71 smallcrocodile smallcrocodile | Web | 8. prosince 2012 v 22:36 | Reagovat

Denis
www.smallcrocodile.blog.cz
píšu převážně o sobě, o tom co mě baví..a co dělám :D

72 Ornell* Ornell* | Web | 8. prosince 2012 v 23:34 | Reagovat

Ornell*
ornell.blog.cz
o literatuře a fantasii :)

73 Lauren Lauren | Web | 9. prosince 2012 v 18:35 | Reagovat

Lauren
lay-ing.blog.cz
o grafice (:

74 Antje Antje | Web | 15. prosince 2012 v 0:07 | Reagovat

Antje
www.p-r-i-b-e-h-y.blog.cz
Příběhy, magie a čarodějky :-)

75 Mišulka Mišulka | Web | 26. prosince 2012 v 21:11 | Reagovat

Mišulka
fantasylife.blog.cz
něco jako můj deník, ale spíš zveřejňuju povídky a sepisuju svoje pocity :)

76 Hannie:3 Hannie:3 | Web | 23. ledna 2013 v 19:41 | Reagovat

1) Hannie
2)www.valuna-x3.blog.cz
3) Móda, grafika, o mě, fotografování (to ale až na jaře ;), a něco tam je o mojich zvířatech ;)

77 Lucie Juliá Lucie Juliá | Web | 1. února 2013 v 16:13 | Reagovat

Lucie Juliá
my-beloved-hobby.blog.cz
Autogramy

78 *Deni* *Deni* | Web | 2. února 2013 v 20:14 | Reagovat

*Deni*
charmed-all.blog.cz
Charmed:)

79 Paulette Paulette | E-mail | Web | 10. února 2013 v 14:11 | Reagovat

1) Paulette
2) www.abracadabra.blog.cz
3) autorský

80 Michelle and Susan ♥ Michelle and Susan ♥ | E-mail | Web | 29. března 2013 v 11:38 | Reagovat

1) Michelle and Susan ♥
2) http://michelle-and-susan.blog.cz/
3) Autorský!, spíš dívčí..! :)

dej vědět, až zhodnostíš, předem díky! :)

81 YumeOokami YumeOokami | E-mail | Web | 5. dubna 2013 v 17:38 | Reagovat

YumeOokami
www.yumeookami.blog.cz
Grafika, povídky a z menší části deník :)

82 Mrs.Winchester Mrs.Winchester | Web | 23. dubna 2013 v 12:30 | Reagovat

1) Mrs.Winchester
2)www.lady-dixon.blog.cz
3)Tak zkrátka o všem, ale spíš jsem ho zaloila kvůli příběhům, které píšu, jenže jsem je tam ještě nepřidala. :) :D
Ale také tam píšu vlastně o všem, co se kolem mě děje. :)

83 somethingmore somethingmore | 1. června 2013 v 22:42 | Reagovat

1)Somethingmore
2)somethingmore.blog.cz
O všem možném

84 Leya Caslin Leya Caslin | E-mail | Web | 9. června 2013 v 20:33 | Reagovat

1. Leya Caslin
2. http://best-story-1d-jb.blog.cz/
3. Príbehy 1D, JB, ale aj iné (autorky mi príbehy posielajú na mail

Prosím, mohla by si mi dať vedieť na blog, alebo mail, ak to bude? :)

85 Kerry > kerry-world.blog.cz Kerry > kerry-world.blog.cz | Web | 22. června 2013 v 22:45 | Reagovat

1. Kerry
2. http://kerry-world.blog.cz/
3. Je to vlastně autorský blog, přidávám tam to, co mě baví :)

Jestli se ti do hodnocení nechce, nevadí, nutit tě do toho nebudu. Dyžtak mi prosím napiš na blog. :) Děkuju!

86 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 5. července 2013 v 17:28 | Reagovat

1) Inny Emilly
2) comment-s.blog.cz
3) tak všehochuť =) různé "recence", filmy, hudba, něco o mně, taky deník atd

87 barca-cechakova barca-cechakova | E-mail | Web | 20. července 2013 v 10:41 | Reagovat

1) Barča
2) barca-cechakova.blog.cz (ještě nahoře)
3) Všehochuť: Fotky,povídky,něco jako deníček, prostě co mě napadne.
Děkuju předem:)

88 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 1. srpna 2013 v 19:42 | Reagovat

Lucy0077
lucy0077.blog.cz
fashion , moje tvorba , projekty , hudba , deníček :) od každého trochu

89 Enn. Enn. | Web | 28. srpna 2013 v 1:05 | Reagovat

1) Enn. 2) www.annexo.blog.cz 3) pretty little liars a the vampire diaries

90 Adelaida Adelaida | Web | 23. září 2013 v 13:36 | Reagovat

1) Adelaida
2) www.wonderful-a.blogspot.com
3) Všechno možné - móda, DIY, rozhovory, deníček, názory, .. :)

Děkuju předem :)

91 tocode tocode | E-mail | 30. září 2013 v 17:02 | Reagovat

gabča
http://tocode.blog.cz/
cokoliv mě napadne =P

92 Lena Lena | E-mail | Web | 11. ledna 2014 v 22:26 | Reagovat

1) Lena
2) http://my-wonderful-world-and-life.blog.cz/
3) Blog je o mě, o hokeji avlastně o tom co se mi líbí a co mě baví

93 Hikari ひかり Hikari ひかり | Web | 24. ledna 2014 v 12:18 | Reagovat

1) Hikari ひかり
2) japan-anime-music.blog.cz
3) Český blogu o Japonsku, Anime a hudbě. (a taky trochu o jeho admince :D)

94 Thalia Thalia | Web | 26. února 2014 v 19:53 | Reagovat

1) Thalia
2) http://mels-pond.blog.cz/
3) Psaní povídek, názory

95 Lucy Lillianne Lucy Lillianne | E-mail | Web | 9. března 2014 v 21:08 | Reagovat

1. Lucy Lillianne
2. lucy-lillianne.blog.cz
3. knihy, grafika, fotky apod... (osobní blog)

96 japanese japanese | Web | 24. května 2015 v 17:11 | Reagovat

1) Rea
2) www.japanese.blog.cz
3) O anime, doramě, japonsko, překlady :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama