Hodnocení blogu Šeříkové N.

13. září 2012 v 18:39 | Infinity |  Hodnotím blogy
Dnes budu hodnotit blog Šeříkové N.
O svém blogu říká: Moje srdce ze slov.


První dojem: Když jsem se na tomto blogu ocitla poprvé, nemohla jsem odtrhnout zrak od tak krásného designu, upoutaly mě i články, do kterých jsem se začetla. Na blog chodím pravidelně, protože mě zajímá, co nového přibyde. 5/5

Design: Je moc krásný, líbí se mi, že menu je v záhlaví. To je opravdu originální nápad, který se na mnoha blozích nevidí. Mám moc ráda fialovou barvu a na tvém blogu je jí dost. Design tedy moc chválím! :-) 5/5

Články: Nejraději čtu tvé básně, protože jsou prostě úžasné! :-) Celkově je znát, že do svých článků dáváš kus ze sebe a skvěle se mi tvá tvorba čte. 5/5

Získáváš ode mě plný počet bodů, protože tvému blogu nemám vůbec co vytknout. Určitě se na tvůj blog budu vždycky ráda vracet! :-)

Chcete taky ohodnotit blog? Pište SEM.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Poe Poe | Web | 13. září 2012 v 20:34 | Reagovat

omlouvám se že jsem tu dlouho nebyla :( jinak máš skvělý design =) vrhnu se na tvé články =). jinak pěkné hodnocení, na jejím blogu jsem už párkrát byla :)

2 Eliášek & Strawberry Eliášek & Strawberry | Web | 13. září 2012 v 20:37 | Reagovat

Je to dobrý, když máš udělat hodně věcí, trošku to zorganizuješ :D

3 Poe Poe | Web | 13. září 2012 v 20:40 | Reagovat

aaano :D poznala jsi to podle animačky v menu nebo jak ?:D

4 KeT KeT | Web | 13. září 2012 v 20:43 | Reagovat

To je krásné hodnocení :-)
No mě stačí vidět to krásné záhlaví se sovičkami, to miluju :-)

5 Eliášek & Strawberry Eliášek & Strawberry | Web | 13. září 2012 v 20:45 | Reagovat

No jo :DD někdo si to holt potřebuje napsat! :D

6 Nikka ♥ Nikka ♥ | Web | 13. září 2012 v 22:18 | Reagovat

Její blog je krásný, už jsm tam párkrát byla :)

7 Dáda Dáda | Web | 14. září 2012 v 9:14 | Reagovat

Moc hezký blog =)

8 Zee King Zee King | Web | 14. září 2012 v 14:41 | Reagovat

Nelze nic jiného než prostě souhlasit! :-)  Zajímalo by mě, co bys napsala na můj blog. Ptáš se proč!? Čistě jen ze zvědavosti. Neboť bych ráda znala názory i dalších blogerů, kteří mají s Blogem více zkušeností ;-) Tak až budeš mít někdy čas, budu se těšit 8-)

9 ℬσɴɪᴛkᴀ ◡‿◡✿ ℬσɴɪᴛkᴀ ◡‿◡✿ | E-mail | Web | 14. září 2012 v 18:45 | Reagovat

Pekné,no mne sa tento blog moc nepáči ! :X A po grafickej stránke už vôbec ;)

10 Šeříková N. Šeříková N. | Web | 14. září 2012 v 22:37 | Reagovat

Jsi první člověk, kterému se ta tmavá barva hrající v zapomenutém království opravdu líbí. To, že se kousky mého světa někomu líbí, skutečně moc zahřívá. Více než paprsky letního slunce, než heřmánkový čaj. Slova jsou kouzelná a když je napíšeš ty, ožívají. Otevírají unavené oči, aby mohly zářit. Často totiž u spousty lidí pláčou prázdnotou. Takže děkuju moc! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama