Hodnocení blogu Gauri

10. září 2012 v 14:00 | Infinity |  Hodnotím blogy
Moje první hodnocení blogu, který patří příjemné blogerce Gauri.
Gauri říká o svém blogu : Můj blog je... v podstatě o mém životě, o mém pohledu na svět, o mých názorech, kamarádech a zapisuji tam i své vzácné vzpomínky... :)


První dojem: Velmi kladný, protože nadpis, který je v záhlaví váš přiláká na tento blog. Je dobře, že tam máš svou fotku, aby si čtenář představil koho články vlastně čte. :-) 5/5

Design: Je sice jednoduchý, ale působí velmi mile a originálně. 5/5

Články: Každý tvůj článek je kvalitní a moc se mi líbí tvůj styl psaní. Je skvělé, že čtenáčům tvého blogu dáváš možnost, aby nahlédli do tvého života a píšeš kvalitní úvahy a s tvými názory se určitě shodne hodně lidí. 5/5

Získáváš ode mě plný počet bodů, protože tvůj blog si to zaslouží! Určitě přidávej dál nové články, já se k tobě budu vždycky ráda vracet. :-)

Chcete taky ode mě ohodnotit blog? Pište SEM.

Infinity
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Strawberry Strawberry | Web | 10. září 2012 v 15:24 | Reagovat

Ahooj máš moc pěkný blog nechceš se mrknout i na náš??
http://es-diy.blog.cz

Můžeš zanechat i komentář :))
Děkujeme :)

2 *Štýl* *Štýl* | 10. září 2012 v 15:34 | Reagovat

Máš to tu hezké...jinak u nás na blog je soutěž je docela lehká tak určitě zkus ;)

3 Jíťák Jíťák | Web | 10. září 2012 v 15:55 | Reagovat

Pěkné :)

Taky jsem chtěla zkusit aby mi někdo ohodnotil blog, ale nějak jsem na to neměla tu správnou slinu ještě. Asi si až tak moc nevěřím v blogování na to aby mě někdo soudil :)

4 coco-ch coco-ch | Web | 10. září 2012 v 16:00 | Reagovat

pekné hodnotenie :) má krásny blog :)

5 smilerska smilerska | Web | 10. září 2012 v 16:45 | Reagovat

Úžasné ohodnocení! Ohodnotíš mi taky blog ? :D

6 Rikkina* Rikkina* | Web | 10. září 2012 v 17:11 | Reagovat

Se soutěží bych chtěla začít už dneska večer. Myslím, že přibližně týden na zápis byl dost. Jenom mi dělá problém 15. holčina, která jako jediná neposlala fotku :/ proto zápis prodlužuju :) Hned jak zveřejním článek s prvním kolem, dám vědět. :)

7 Em Age Em Age | Web | 10. září 2012 v 19:09 | Reagovat

Ten blog jsem neznala, ale po tvým ohodnocení se tam jdu podívat. :-D

8 Gauri Gauri | Web | 10. září 2012 v 21:16 | Reagovat

Děkuju moc! :) Tvoje ohodnocení mě moc potěšilo! :) Začnu se blogařině zase víc věnovat. :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama